ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ Ο.Π.Α.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Τα παρακάτω είναι μέρος από τον Απολογισμό που καταθέσαμε στο Δ.Σ. Ν.Π. του Ο.Π.Α.Δ.Υ.


Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Δάφνη - Υμηττός Πολιτισμός 2012. Το Εργαστήρι ως Καλλιτεχνικός Σύμβουλος και ως Υπεύθυνος για την Οργάνωση της Επικοινωνίας εργάσθηκε στην κατεύθυνση του να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ που θα προσέφερε ποιοτική ψυχαγωγία στους κατοίκους του Δήμου. Τα μέλη μας  εργάσθηκαν αφιλοκερδώς και έφεραν σε πέρας ότι είχαμε αναλάβει.
Συγκεκριμένα είχαμε αναλάβει να προτείνουμε ποιοτικές εκδηλώσεις χαμηλού κόστους. Να σχεδιάσουμε τις αφίσσες και τα λάβαρα. Να βρούμε χορηγούς επικοινωνίας. Να διακινήσουμε το Πρόγραμμα και κάθε εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης, τις ιστοσελίδες και τα blog.

Αποτιμώντας τη διοργάνωση σας δίνουμε τα συμπεράσματά μας και τις πρώτες προτάσεις μας.
Είμαστε χαρούμενοι ότι πετύχαμε να δώσουμε ένα ποιοτικό φεστιβάλ με το ελάχιστο δυνατό κόστος. 
Προτείναμε και εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα 14 εκδηλώσεις.
Έγινε γνωστό παντού και υπήρξαν και συνεντεύξεις.

Επανερχόμαστε στην πρότασή μας στον ΟΠΑΔΥ να υλοποιήσει την Συνάντηση των φορέων του Δήμου ώστε να τεθούν οι στόχοι μιας ευρύτερης συνεργασίας τώρα που υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος.
Επίσης τώρα που υπάρχει ακόμη χρόνος προετοιμασίας μπορούν να συζητηθούν με τους φορείς δυο διοργανώσεις:
Α. Μια Συναυλία Αλληλεγγύης για την συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων με αποδέκτες φτωχές οικογένειες μαθητών των σχολείων μας και κατοίκων ευρύτερα.
Β. Καρναβάλι με άρματα
Σε αυτές σημαντικό ρόλο θα μπορούσαν να έχουν η Ένωση Συλλόγων Γονέων και οι Εκπαιδευτικοί των σχολείων. Επίσης ειδικά για το Καρναβάλι να αναλάβουν σημαντικό ρόλο οι Σκηνοθέτες και οι Ηθοποιοί επαγγελματίες και ερασιτέχνες των θεατρικών σχημάτων των σχολείων, φορέων και γενικά κάτοικοι αυτών των ειδικοτήτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του ΟΠΑΔΥ, τον Πρόεδρό του κ. Γ. Καλδίρη και τον Δήμαρχο κ. Μ. Σταυριανουδάκη για την ευκαιρία που μας έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Είναι φυσικό εκεί που μπορούμε να συμφωνούμε το Εργαστήρι και ο Δήμος θα συνεργαζόμαστε.